Coaching en counseling

‘Under construction’ © Dorien Bellaar
  • stress
  • onrust
  • jezelf kwijt zijn
  • een gevoel van onzekerheid
  • faalangst
  • moeite met grenzen stellen
  • perfectionisme
  • belemmeringen in je creativiteit

Het aankijken van je eigen moeilijkheden, het veranderen van hardnekkige overtuigingen en het doorbreken van patronen is zeker niet altijd makkelijk. Het vraagt moed. Daarom ontmoet ik je zonder oordeel, vanuit gelijkwaardigheid en vertrouwen. Ik ga de humor- en liefdevolle confrontatie niet uit de weg. In deze veilige setting kun jij je ontwikkelen en veiligheid, speelruimte en bewegingsvrijheid in jezelf gaan ervaren. Je leert de regie (her)nemen over hoe jij je voelt en hoe je doet of laat, leer je anders omgaan met andere mensen en met situaties.

Dorien straalt rust en vertrouwen uit. Ze luistert goed, stelt goede vragen en houdt je scherp. Wat fijn is aan de coaching van Dorien is dat zij de relatie legt tussen lichaam en geest en mij dit liet ervaren door het doen van oefeningen. Op deze manier werd ik mij beter bewust van de signalen van mijn lichaam. Deze signalen bleken ook vaak het antwoord te geven op belangrijke vragen waar ik mee zat. Dorien liet mij inzien dat ik zelf de tools in handen heb om patronen om te buigen. De gesprekken hebben een belangrijk proces op gang gebracht waarin ik mij beter bewust ben geworden deze patronen en het effect hiervan op mijn welzijn.” – Rosa (41)

“Heel waardevol. Ook hoe Dorien alles bespreekt. Ik voelde me heeel welkom! En niks is raar.” – Evelien (33)

Ik heb de sessies met Dorien als enorm waardevol ervaren. Dorien is ontzettend warm, oordeelt niet, is begripvol en vriendelijk. Ik heb me echt gehoord en gezien gevoeld en Dorien heeft mij waardevolle inzichten in mezelf gegeven. Ze heeft me kennis laten maken met verschillende soorten oefeningen en een aantal daarvan doe ik nog steeds. Niet altijd makkelijk om te voelen wat er speelt en dat aan te kijken, maar door de sessies heb ik echt geleerd om in verbinding te blijven met mezelf. Een groter cadeau is er voor mij niet.” – Isis (34)