Aanbod

1:1 traject coaching/counseling

Wil jij jouw vraag, probleem, wensen of grenzen onderzoeken? Wil je je ziel en (on)zaligheid ontdekken, of nieuwe inzichten en uitzichten ontwikkelen? Wil je meer verbinding met je Zelf? 

Als coach/counselor begeleid ik je graag om (weer) in contact te komen met jezelf, met dat wat jij graag wilt. Of juist níet wilt. In verbinding met jezelf word jij je bewust van de patronen, overtuigingen, gevoelens en onderliggende thema’s die je belemmeren. Maar ook van hoe je die kunt aanpakken. En van wat jouw kwaliteiten en hulpbronnen zijn die je daarbij kunt inzetten. Je gaat ontdekken hoe en wat je echt wilt om meer ruimte en grip te ervaren, en je krachtiger en meer ontspannen voelen. 

Lees meer >>

Workshops levenskunst

Op dit moment zijn er geen workshops gepland. Wil je op de hoogte blijven van het aanbod?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Workshop levenskunst op maat 

Nova Zembla biedt een maak-plaats en ont-moetingsplaats tegelijk. Een speelruimte waar je door creatieve zelfexpressie op onderzoek gaat in het hier en nu van het maakproces, in ontmoeting met wat er leeft in jezelf. Het enige wat je mee hoeft te nemen: je kleur, verbeeldingskracht, nieuwsgierigheid, en vooral je Zelf. Wat neem je mee naar huis? Nieuwe inzichten en uitzichten over jezelf en de ander. En dat wat je gemaakt hebt.

Met elkaar maken kan een gesprek openen over wat je bezighoudt. Dat kan ook zónder woorden. Omdat je ook met beeldtaal een ander kunt ontmoeten. 

Interesse of vragen?

Ik informeer je graag vrijblijvend over de mogelijkheden.