Aanbod

Individuele begeleiding

4 – 8 sessies

Wil jij jouw vraag, probleem, wensen of grenzen onderzoeken? Wil je nieuwe inzichten en uitzichten ontwikkelen of meer verbinding met je Zelf? 

Ik begeleid je graag om (weer) in contact te komen met jouw eigenheid, met dat wat jij graag wilt. Of juist níet wilt. In verbinding met jezelf word jij je bewust van de patronen, overtuigingen, gevoelens en onderliggende thema’s die je belemmeren. Maar ook van hoe je die kunt aanpakken.

In 4-8 bijeenkomsten (en daarbuiten) ga je gaat ontdekken hoe en wat je echt wilt om meer ruimte en grip te ervaren, en je krachtiger en meer ontspannen voelen. 

Investering: 80 euro per sessie van 60 minuten.

Lees verder >>

Workshops levenskunst

1 – 3 (halve) dagen

Nova Zembla is een ontmoetingsplaats en maakplaats tegelijk. Een speelruimte waar je via creatieve zelfexpressie op onderzoek gaat in het hier en nu van het maakproces. In ontmoeting met wat er leeft in jezelf. En in ontmoeting met gelijkgestemden.

Voorbeelden van workshops:

Leporello innerlijk landschap

Poëzine, kleur, lijn en woorden geven aan wat er leeft in jou.

Spiegel van de ziel, portret op papier of in collage.

Het enige wat je mee hoeft te brengen: je nieuwsgierigheid en jezelf.

Met elkaar maken kan een gesprek openen over wat je bezighoudt. Met of zónder woorden. Omdat je ook met beeldtaal een ander kunt ontmoeten. 

Wat neem je mee naar huis? Nieuwe inzichten en uitzichten over jezelf en de ander. En iets waardevols wat je gemaakt hebt; een boekje, tekening, collage, gedicht, of welke vorm je er ook maar aan geeft.

Op dit moment zijn er geen workshops gepland. Wil je op de hoogte blijven van het aanbod?

Enkeltje
opschudding  

Enkele sessie à 2 uur

Je loopt steeds hetzelfde rondje met een voor jou belangrijk vraagstuk onder je arm: Moet ik nou A of B kiezen? Wie denk ik wel niet dat ik ben dat ik dit de wereld in denk te kunnen slingeren? Ik verbeeld me maar niets. Ik doe zo hard mijn best, maar het lukt niet.

Je zit vast in chaos, onrust, besluiteloosheid, je krijgt je hoofd er niet omheen. Niet leuk, narigheid, ongemak. Het goede nieuws: in chaos ligt altijd moois op je te wachten. En alles wat je er nu niet leuk aan vindt, mag je gewoon meenemen in een sessie Opschudding. Dan gaan we samen nieuwsgierig op onderzoek en keren je vraagstuk ondersteboven, binnenstebuiten, achterstevoren. Zo ontwikkel jij namelijk nieuwe uitzichten en nieuwe inzichten. 

Ik ontmoet je graag in je verbeeldingskracht, beweging, schulp, kleur, veelheid, menselijkheid, gedoe en schoonheid. We betreden dapper het onderzoeksveld van jouw niet-weten, door te vertragen en in het hier en nu te oefenen, maken, vorm en kleur te geven aan wat jij onderweg tegenkomt. Jij boort iets in jezelf aan wat je richting geeft, vertrouwen, een weg naar huis.

Investering: 200 euro voor 120 minuten na gratis online kennismaking (max. 20 minuten).