Creatieve life coaching

We all have glorious imperfections making us utterly human.
– Daily Om –

Herken jij jezelf in een of meer van deze klachten?

De sessies bieden een speelruimte om te onderzoeken wat er leeft bij jou, waar je tegenaanloopt in je huidige leven en hoe en wat je anders wilt. Elke sessie is anders, we geven er een creatieve invulling aan: praktische oefeningen, werkvormen met verbeeldingskracht, mindfulnessoefeningen, systemische coaching en beeldende expressie wisselen elkaar af. Een rijk palet van werkvormen die verder gaan dan alleen praten. We hebben daarbij aandacht voor alle aspecten van jouw mens-zijn: denken, doen, relaties, emoties, fysiek en zingeving. Omdat jij uiteindelijk het beste weet wat je nodig hebt, stemmen we de invulling van het begeleidingstraject in overleg af.

Het onderzoeken en aankijken van je eigen moeilijkheden, het veranderen van hardnekkige overtuigingen en het doorbreken van patronen is niet altijd makkelijk. Je komt onderweg vanalles tegen. Dat weet ik uit eigen ervaring. Mijn aanpak is gebaseerd op nieuwsgierigheid, gelijkwaardigheid en integriteit. Ik ga daarbij de humor- en liefdevolle confrontatie niet uit de weg. In deze veilige setting kun jij je ontwikkelen en veiligheid, speelruimte en bewegingsvrijheid in jezelf gaan ervaren. Zo leer je de regie (her)nemen over hoe jij je voelt en hoe en wat je doet of laat. Je leert anders omgaan met andere mensen en met lastige situaties.

Ik heb de sessies met Dorien als enorm waardevol ervaren. Dorien is ontzettend warm, oordeelt niet, is begripvol en vriendelijk. Ik heb me echt gehoord en gezien gevoeld en Dorien heeft mij waardevolle inzichten in mezelf gegeven.

Ze heeft me kennis laten maken met verschillende soorten oefeningen en een aantal daarvan doe ik nog steeds. Niet altijd makkelijk om te voelen wat er speelt en dat aan te kijken, maar door de sessies heb ik echt geleerd om in verbinding te blijven met mezelf. Een groter cadeau is er voor mij niet.” – Isis (34)